معماری تلفیقی است از هنر و هندسه . اگر شما توامان به هردوی این موضوعات علاقه دارید به این رشته فکر کنید . چه بسا معمارانی که به دلیل نداشتن علاقه به هنر ، بعد از کاردانی یا کارشناسی به سراغ دیگر رشته ها از قبیل مدیریت پروژه ، شهرسازی و . رفته اند . پس شرط اول علاقه به هنر و هندسه است . 

رشته ی معماری رشته ایست که برای ورود به بازار کار حتما اام به شرکت در آزمون های استخدامی ادارات دولتی و غیر دولتی را ندارد. شما با دانش فراگرفته از دانشگاه و مهارت فراگرفته از خارج دانشگاه میتوانید شغل و کسب و کار شخصی خود را راه بیاندازید ، اگر توان و اراده ی کاری داشته باشید. 

توصیه ما به شما این است که در ترم های اول دانشگاه سعی بر یادگیری نرم افزارهای کاربردی این رشته از جمله نرم افزار نقشه کشی اتوکد داشته باشید . همچنین یک نرم افزار سه بعدی سازی برای پرزانته و نشان دادن جزئیات کار خود . که می توانید با نرم افزار اسکچاپ شروع کنید زیرا یادگیری و استفاده از آن نسبت به دیگر نرم افزارهای سه بعدی سازی آسان تر است.


خاطرات یک معمار رشته ,نرم ,علاقه ,معماری ,، ,دانشگاه ,نرم افزار ,سه بعدی ,داشته باشید ,نرم افزارهای ,این رشتهمنبع

پکیج کامل آشنایی با ساختمان هوشمند (BMS)

مساجد مختلف در شهر یزد

جزوات آزمون نظام مهندسی

کارآموزی عمران

حفاری فروتعادلی

روش های کامل اجرای ساختمان های بتنی به همراه عکس

بهترین دانشگاه برای رشته معماری

مشخصات

آخرین جستجو ها

کاغذ دیواری فروشگاه اینترنتی انواع طرح توجیهی روابط اجتماعی خرید و فروش بهترین گاو صندوق تخفیف ویژه فقط برای امروز خدمات ترجمه رسمی اینجا هرچی بخوای هست Reza4am طراحی سایت در فردیس